Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Kırkgöz Kampüsü Kütüphanemizin açılışı 5 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleşti. Kütüphanemizin açılışında Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir, Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Bolvadin Çalışma Platformu Kurucu Başkanı Ercan Köseer, Bolvadin Dayanışma Derneği adına Yahya Pektaş, Türkiye Yazarlar Derneği Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ve Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan birer konuşma yaptılar.

Okul Müdürümüz Doç. Dr. Kayahan konuşmasında “Bugün burada amacımız sadece bir kütüphane açılışı değil. Okulumuza bir farkındalık sağlamak. Okulumuzda yenilenen yerleri sizlerle paylaşmak. Öğrencilerimizde hem meslek yüksekokuluna karşı, hem üniversite eğitimine bakış açısını değiştirebilmek. İlçemizdeki işadamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ya da halkımızın yüksekokulumuza bakışlarını tekrar gözden geçirmelerini sağlamak” dedi.

Program Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı Mehmet Doğan'ın “90 Yaşındaki Delikanlı Âsım” adlı konferansı ile son buldu. Açılışa üniversitemizden çok sayıda öğretim üyesi, Bolvadin protokolü, kitap severler ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Tarihi günlerinden birini yaşayan Kırkgöz Kampüsünde bizi yalnız bırakmayan tüm KATILIMCI, PAYDAŞ ve HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ…

 

Açılış ve Konferans Resimleri

ktp01 ktp02 ktp04 ktp05 ktp06

ktp07 ktp03 ktp08 ktp09 ktp10

ktp11 ktp12 ktp17 ktp16 ktp15

ktp14 ktp13

05 Mayıs 2015, Salı 221 kez görüntülendi