Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksek Okulu 14 Mayıs Perşembe günü 2. Sigortacılık Panelimizi gerçekleştirdi. Penele Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Samiye Hancıoğlu, Allianz Sigorta A.Ş. Satış Dağıtım Kanalları Marara Bölge Acente Satış Uzmanı İsmail Erkahraman bey konuşmacı olarak katıldı. AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem Sigortacılık sektörü için eğitimin önemi ve işe alımlarda Bankacılık-Sigortacılık bölümünün avantajlarını anlattı. AFSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Samiye Hancıoğlu konuşmasında Sigorta acentelerindeki işe alım süreci ve kariyer imkanı hakkında bilgiler verdi. Allianz Sigorta A.Ş. Satış Dağıtım Kanalları Marara Bölge Acente Satış Uzmanı İsmail Erkahraman bey ise öğrencilere sigorta şirketinde kariyer imkanı, işe alım sürecinde adayın yapması ve yapmaması gereken davranışardan bahsederek uyarılarda bulundu.

Panel Konuşmacıların yanı sıra Günday Sigorta Acentesi sahibi Atıf Günday, Melttem Sigorta Acentesi sahibi Tacettin Borazan, Bolvadin UBYO Müdür Yardımcısı Yard. Doc.Dr. Mehmet Demirtaş, AKÜ İngilizce İşletme Bölümü Öğr. Gör. Ender Baykut, Bolvadin MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Fevzi Özek, Bolvadin MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Doğan ÖZTÜRK, Öğr.Gör. Cevat Ceylan, Öğr.Gör. Mustafa Sayar, Öğr.Gör. Tuğba Dedebaş, çok sayıda Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Bolvadin Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı.

Panel öğrenci ve katılımcıların tanışma ve sohbet etme imkanı buldukları kokteyl ile son buldu.

Panel Resimleri

sp01 sp02 sp03 sp04 sp05