Bolvadin Meslek Yüksekokulu, Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi  ve Bolvadin Kent Konseyi işbirliğiyle 22 Mayıs 2015 tarihinde Koordinatörlüğünü Devrim Ay'ın yaptığı Halk oyunları ekibi “HOYEK” tarafından “Polybotum'dan – Anadolu'ya Bu Toprağın Dansı” adlı program gerçekleşti. HOYEK programda Zeybek, Horon, Halay, Bar ve Karşılama oyunlarından oluşan resital sundu.  Geceye Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN, Bolvadin Ağır Ceza Reisi Hüseyin SABUNCUOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat TURAN, Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun YAZAR,  Garnizon Komutanı Üsteğmen Çağlar İLDEN, Bolvadin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan KARPUZ, AKÜ Bolvadin MYO ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokul öğrencileri ve Bolvadinliler katıldılar.

Dans Gösterisi Resimleri

btd01 btd02 btd04 btd05 btd06