Bolvadin MYO, 2016-2017 yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Yaklaşık 1500 kişilik bir katılımcının olduğu program öğrenci ailelerinden ve Bolvadin Protokolünden yoğun ilgi gördü. Açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Cantürk Kayahan, 1977’den 2017’ye toplamda 16605 kişi mezun eden meslek yüksekokulumuz, 2017 yılında 3434 öğrenci kapasitesi Afyon Kocatepe Üniversitemizin en büyük ikinci meslek yüksekokuludur. Bugün ise 700 kişilik mezunumuzla, hem övünüyor hem de onların bundan sonraki süreçlerde başarılarında ve akademik gelişimlerinde destek olmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Toplamda 15 bölüm ve 21 programımız bulunmaktadır. 2016-2017 yılında yapılan altyapı çalışmalarıyla “Kırkgöz Kampüsü” örnek bir üniversite kampüsü olmuştur. Üniversiteler, sahip oldukları sosyal donatılarıyla öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerinde önemli bir işlev taşımaktadırlar. Bolvadin ilçemiz sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel dokusu ve değerli Bolvadin insanlarıyla öğrencilerimize ev sahipliği yapmıştır. Eğitim süreci içerisinde desteklerini sürekli yanımızda gördüğümüz değerli dostumuz Bolvadin Belediye Başkanımız Fatih Kayacan’a ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bolvadin MYO ve Bolvadin Belediyesi işbirliği ilçemize ve üniversitemize örnek bir sinerji çalışması göstermektedir, biçiminde ifade etti. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Kırkgöz kampüsünün ve yüksekokullarının Bolvadin için önemli değerler olduğunu ifade etti. Bundan sonraki süreçte de beraber çalışmaya devam edeceklerini, 2017-2018 öğretim döneminde 750 kişilik KYK kız yurdunun öğrenciler için ilçedeki konaklama imkanını önemli ölçüde rahatlatacağını, öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin’de Kırkgöz Kampüsünün ve yapılan çalışmaların öğrencilerin gelişiminde önemli katkılar sunacağının altını çizdi.  AKÜ Kurucu Rektörü Prof.Dr. Şahabettin Yiğitbaşı, Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin, Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, Özburun Belediye Başkanı Asım Kızılaslan, kamu ve özel sektörün diğer temsilcilerinin katıldığı program; HOYEK Halkoyunları ekibinin ve Kırkgöz Kampüsü Öğrenci Rock Grubunun gösterileri ve kep merasimi ile son buldu.

17 Mayıs 2017, Çarşamba 365 kez görüntülendi