Sevgili Öğrenciler, Yüksekokulumuzun Saygıdeğer Akademik ve İdarî Personeli;

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılımıza bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. Göreve başladığımız günden itibaren geçen yaklaşık 3 yıllık süre içerisinde başta üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak ve üniversite yönetimi olmak üzere tüm iç ve dış paydaşlarımızın değerli katkıları ile Yüksekokulumuz için çok önemli ilerlemeler kaydettik. 

Sevgili Öğrenciler,
Büyük bir başarı gösterip Yüksekokulumuzu kazanarak aramıza yeni katılan tüm öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyor ve hepsine Hoş Geldiniz diyorum. Okulumuzu seçerek Kadim Kent Bolvadin’imize gelmiş olmanız bizim için bir onurdur. Yüksekokulumuzun öğrencilerimize yönelik hedefi, içinde bulunduğumuz bilgi çağında, fiziki sınırların neredeyse kalktığı dünyamızdaki rakipleri ile eşdeğer bir eğitim alabilmelerini sağlamaktır. Sizlerin yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde mesleğini profesyonelce ifa edebilecek bilgi ve donanıma sahip olarak yetişmeniz için her türlü çabayı göstermekte olduğumuzu bilmenizi isterim.

Değerli Mesai Arkadaşlarım,
Gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel değerlere saygılı, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi için büyük bir özveriyle yıllar boyunca edinmiş olduğunuz birikim ve tecrübeyi yine aynı fedakârlıkla öğrencilerimize aktarmaktasınız.  Üstlendiğiniz derslerde,  öğrenci merkezli ve günün ihtiyaçlarına uygun güncel bilgilerle derslerinizi yürütme konusundaki hassasiyetinizi sürdürmenin eğitimdeki verimliliğin vazgeçilmezi olduğu düşüncesindeyim. Bu hususta gereken çabayı göstereceğinizden şüphem yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 Akademik Yılının başta öğrencilerimiz ile öğretim elemanlarımız olmak üzere tüm yüksek öğretim camiası için hayırlı olmasını, başarılarla dolu geçmesini diliyorum.

En içten sevgi ve saygılarımla.

Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN
Yüksekokul Müdürü

18 Eylül 2017, Pazartesi 98 kez görüntülendi