Bolvadin Meslek Yüksekokulu (MYO), Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) ve Finansal Düşünce Kulübünün ortaklaşa düzenlediği “Değerlerimizle Buluşuyoruz” programı 16 Mayıs Çarşamba günü Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Akif ÖZKALDI ’nın katılımıyla gerçekleşti.

Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN eşliğinde Finansal Düşünce Kulübü üyeleri ve diğer protokol ile Kırkgöz Kampüsünü gezen Akif ÖZKALDI kampüsün kısa sürede bu denli gelişiminin kendisini bir Bolvadin değeri olarak çok mutlu ettiğini ifade etti. Gerek yeşil alanları gerek bina ve derslikleri gerekse de öğrencilerin yaşam alanlarının normal bir yerleşke standartlarının üstünde olduğunu dile getiren ÖZKALDI kendi öğrencilik yıllarına atıfta bulunarak mevcut imkanların değerinin bilinmesine dikkat çekti. Kampüs gezisi esnasında Kırkgöz Merkez Kütüphanesini de ziyaret eden Akif ÖZKALDI okul kütüphanesine Orman ve Su İşleri Bakanlığı yayınlarından değerli eserler bağışlarken bakanlık kapsamında yürütülen dev projeler hakkında kısa çaplı bir brifing de verdi.

Finansal Düşünce Kulübü ve protokol üyelerinin Kırkgöz Kampüsü içerisine fidan dikimi ile devam eden program kapsamında kampüsün nefes almasını ve doğa ile iç içe olmasını sağlayacak 1500 adet fidan dikildi.
Fidan dikiminin ardından Abdullah – Naime Göker konferans salonunda devam eden program samimi bir sohbet havasında gerçekleşti. Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Akif ÖZKALDI kariyeri doğrultusunda sorulan sorulara yanıt verdi. 1936 yılı Ankara doğumlu olan ÖZKALDI ilk öğrenimini Ankara da tamamlamasına rağmen lise öğrenimi için neden Bolvadin Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nde devam ettirdiğini dile getirdi. Kariyerinde birçok başarıya imza atan evli ve bir çocuk babası olan Akif ÖZKALDI kariyerinin şekillenmesine etkili olan deneyim ve tecrübelerini programa katılan protokol ve öğrenciler ile paylaştı.

Program Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Akif ÖZKALDI ‘nın kariyer planlaması üzerine tavsiyeleri ve katılımcıların soru-cevapları ile sona erdi.

16 Mayıs 2018, Çarşamba 169 kez görüntülendi