Okulumuzun Büro Yönetimi ve Sekreterlik Hizmetleri Bölümü, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 1. Sınıfında kayıtlı bulunan 24 öğrenci ile, 12 Aralık 2018 Çarşamba günü “Organize Sanayi Bölgesi 3.Cadde No:39 03030 AFYONKARAHİSAR” adresinde bulunan, “Tempo Çağrı Merkezi ve İş Süreçleri Dış Kaynak Hizmetleri Ticaret A.Ş” ne Çağrı Hizmetleri Yönetimi I Dersi kapsamında Sektör incelemesi yapmak üzere teknik bir gezi düzenlenmiştir.

24 öğrenci ile sabah saat 09.30’da Üniversitemizin toplu taşıma aracıyla Öğr. Gör Carullah SÜER ve Öğr. Gör. Fevzi ÖZEK gözetiminde okulumuz önünden hareket etmiştir. Saat 10.30’da “Organize Sanayi Bölgesi 3.Cadde No:39 03030 AFYONKARAHİSAR” adresinde bulunan, “Tempo Çağrı Merkezi ve İş Süreçleri Dış Kaynak Hizmetleri Ticaret A.Ş” ne ulaşılmıştır. Tempo Çağrı Merkezi ve İş Süreçleri Dış Kaynak Hizmetleri Ticaret A.Ş’ni temsilen İcra Kurulu Üyesi Emre SARISOY, Operasyon Müdürü Tuğrul KESKİN, İnsan Kaynakları Müdiresi Ceyhan KESER ve diğer görevli personel tarafından samimi ve sıcak bir karşılama gerçekleştirilmiştir. Toplantı salonunda kısa bir tanışma sonrası saat 10.45-12.00 arasında Çağrı Merkezlerinin Dünya ve Türkiye deki gelişmeler ve Tempo Çağrı Merkezinin tanıtım sunumu gerçekleştirilmiştir. Tempo Çağrı Merkezinin yemekhanesinde 12.00-13.00 arası öğle yemeği ikramı gerçekleştirilmiş, ardından operasyon merkezine geçilerek birimler ayrıntılı biçimde tanıtılmıştır.

Öğrencilerden geri bildirim almak üzere toplantı salonuna geçilerek mesleğe bakış açıları, kariyer imkânları, ücret ve sosyal haklar konularında görüş alışverişinde bulunulmuş, Bolvadin Meslek Yüksekokulu ile Tempo Çağrı Merkezi arasındaki işbirliğinin artırılarak sürdürülmesi konusunda mutabakat sağlanmıştır.

Programda okuyan öğrencilerin bahar yarıyıl sonunda zorunlu mesleki stajlarını Tempo Tic. A.Ş’de yapabilmeleri ve mezuniyet sonrasında çalışmaları sağlanacaktır.

 

13 Aralık 2018, Perşembe 538 kez görüntülendi