AKÜ BOLVADİN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA BİLİM, KÜLTÜR, SANAT VE SPOR ŞENLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AKÜ Bolvadin Meslek Yüksekokulu, Afyon Kocatepe Üniversitesi geleneksel 23. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor şenliği Kırkgöz Kampüsü’nde 5-6 Mayıs tarihlerinde 7 farklı etkinlikle kutlandı. 

Şenliğin ilk programında, Bolvadin İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay ile “Kent Sohbetleri” programı gerçekleştirildi.  Öğrenciler Sn. Akpay’a Bolvadin’e dair soru ve önerilerini iletirken sn. Akpay’da programda öğrencilerle samimi bir söyleşi yapmaktan ve öğrencilerle buluşmaktan çok memnun olduğunu dile getirdi. Program okul müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan’ın Akpay’a teşekkür plaketini taktim etmesi ile son buldu.

İkinci program, saat 12:00’de Kırkgöz Arenada davetli ve öğrencilere pilav ayran ikramı ve HOYEK üniversite gurubunun sahne almasıyla gerçekleşti.

Üçüncü ve günün son programın da ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Kurucu Rektörü Pof. Dr. Şehabettin YİĞİTBAŞI ile “A.K.Ü.’lü olmak” söyleşisi gerçekleşti. Yiğitbaşı Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin kuruluşu sırasında yaşadıklarını ve bu uğurda çektikleri sıkıntılardan bahsetti. A.K.Ü.’nün bugünkü geldiği aşamayla ilgili gurur duyduğunu ve bu başarıda emeği geçen herkese özelikle de A.K.Ü. Rektörü Prof. Dr. Mustafa SOLAK beye teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca Yiğitbaşı öğrencilere çeşitli nasihat ve önerilerde bulunarak nasıl başarılı olarak Ülkelerine hizmet edeceklerini anlattı. Program okul müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan’ın Prof. Dr. Şehabettin Yiğitbaşı’na teşekkür plaketini taktim etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Bilim, Kültür, Sanat ve Spor şenliklerinin ikinci gününde 4. Program ünlü ressam ve Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi “Yusuf TATAK ile Sanat Kültürü Söyleşisi ve Atölye Çalışması” ile devam etti. Program Yusuf TAKTAK’ın söyleşisinin ardından A.K.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile atölye çalışması yapılarak kollektif resim yapıldı.

5. Programda ise “Afyonkarahisar İl Müftülüğü ile Cuma Sohbeti” Kırkgöz Külliyesi Camisinde gerçekleşti. Program Cuma vaazı ve namazına müteakip tatlı ikramıyla son buldu.

6. Program “Bolvadin MYO Öğrencileri, Mahmut KARAER ve Mustafa KARAER ile Musiki ve Şiir Dinletisi” idi. Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Sedat Turan tarafından programa katkıda bulanan Bolvadin Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür belgesi, Mahmut ve Mustafa Karaer’e ise teşekkür plaketleri takdim edildi.

7. ve son programda ise Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bölümler arası voleybol turnuvasının final maçıydı. Maçta Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojileri Bölümü Uygulamalı Bilimler Lojistik Bölümünü 3-0 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Kupayı Okul Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan’dan alan öğrenciler büyük bir sevinç yaşayarak üst üste 3. kez kazanılan şampiyonluğu kutladılar.

Etkinliklerden Çeşitli Görüntüler…

18 17 16 15 14 13 07 08 09 10 11 12 06 05 03 02 01

 

Etkinlik Afişleri

1 01 01-01

01-02 01-03 01-04

09 Mayıs 2016, Pazartesi 154 kez görüntülendi