10 Mayıs 2017 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bolvadin Meslek Yüksekokulu müdürlüğünün girişimleriyle “Kırkgöz kampüsü Baharı Karşılarken” programı düzenlendi. Öğrencilerin atölye çalışmalarının sergilendiği ve ücretsiz pilav ikramının yapıldığı program, öğrencilerden ve Bolvadin protokolünden yoğun ilgi gördü. Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Cantürk Kayahan ve Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Tuğrul Kandemir, ev sahibi olarak misafirleri karşıladılar ve stand ziyaretlerinde konuklara iştirak ettiler. Program içerisinde “HOYEK” Halk oyunları ekibinin gösterileri, öğrenci “Rock” grubu konseri ve Cafer Eyidoğan’ın “EBRU Çalışmaları” öğrenciler ve akademik personel in eşlik etmesiyle devam etti. Gün boyu süren programda öğrenci aktiviteleri ve çeşitli yarışmalar dikkat çekti. Saat 16:00’da Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün işbirliğinde “Grup CTE” konseri 500 kişilik bir öğrenci grubunun katılımıyla “Göker Konferans” salonunda gerçekleşti. Gün boyu yaklaşık 2500 öğrencinin iştirak ettiği program, öğrencilerin mutluluk gösterileriyle sona erdi.

10 Mayıs 2017, Çarşamba 135 kez görüntülendi