Geleceğin Umudu Genç Girişimciler
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu, Dış Ticaret Kulübü’nün düzenlediği Girişimcilik Zirvesi üç girişimciyi ağırladı. Ahmet Mazlum: Turizm sektörüyle başlayan dış ticaret yolculuğumu kendi firmama devam ettiriyorum. Hayallerinizden asla vaz geçmeyin” derken, Yusuf Kara: “Okuduğunu anlamak ve doğru bir iletişim stratejisi başarıyı da getirir. Bolvadin bayiliği için gittiğim firmadan olumsuz aldığım cevapla yılmadım. Şimdi ikinci şubemi açmayı planlıyorum.” dedi. Ahmet Selçuk Pektaş ise “Çocukluktan itibaren yaptığım işler girişimcilikti. Bu anlamda girişimcilik çok önemli. Yaptığınız her iş bir deneyimdir. Ve her iş bir fırsattır” dedi. Girişimciliğin geleceğin Türkiye’si için çok önemli olduğunu dile getiren Dış Ticaret Kulübü akademik danışmanı öğretim görevlisi Mehmet Akif Çakırer ise yaptığı konuşmada, İş arayan değil iş kuran öğrencilerimiz ülkemizin geleceği için büyük önem taşımaktadır” dedi. Programın sonunda girişimcilere katılımları için günün anlamına plaket verildi.

16 Mayıs 2019, Perşembe 376 kez görüntülendi