Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu, Bankacılık ve Sigortacılık Kulübü tarafından düzenlenen ve AFSAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Finans Bankacılık Sigortacılık Bölümü Öğrencileri, Öğr. Gör. Doğan ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Murat Gür, Öğr. Gör. Murat KESKİN ve Öğr. Gör. Ersan KULA’nın katılımıyla İftar ve Sigortacılık Söyleşisi gerçekleşti. Programın ilk etabında bölüm öğrencileriyle AFSAD yönetim kurulu üyeleri Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle iftar yaptı. Programın ikinci etabında ise okul kütüphanesinde AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir ÖZERDEM, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samiye HANCIOĞLU, AFSAD Genel Sekreteri Durmuş Gümüş, AFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan GÖKTAŞ ve Sigorta acentesi yetkilisi Tacittin BORAZAN beyefendilerin katılımcı olarak yer aldığı “Sigortacılık Mesleği, Sigortacılıkta Kariyer, Sigorta Acenteliği ve Sigorta Sektörünün Güncel Meseleleri” isimli söyleşi gerçekleşti.

Etkinlik, Bankacılık ve Sigortacılık Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Doğan ÖZTÜRK’ün Üniversite Sektör işbirliği çerçevesinde yapılan bu etkinliğin gerçekleşmesine imkan sağlayan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci hocaya teşekkürünün ardından program sona erdi.

22 Mayıs 2019, Çarşamba 729 kez görüntülendi