A.K.Ü Bolvadin Meslek Yüksekokulu’nu 2019- 2020 eğitim öğretim yılında kazanan öğrencileri ile 10.10.2019 Perşembe günü Çağrı Merkezi Hizmetleri ve Bilgisayar Programcılığı bölümleri için şehir tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

Bolvadin Belediye’si ve Haskaymak Ltd. Şti ’nin tahsis ettiği araçlar ile kadim kent Bolvadin’deki tarihi doku ile ilgili farkındalık oluşturmak ve okulumuzun yerleşke isminin neden Kırkgöz Kampüsü olduğunu anlamlandırmak için Kırkgöz Köprüsü’ne Yörenin en güzel parkı olan Horan Parkı ve Kent Müzesine gezi düzenlenmiştir.

Geziye Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fevzi ÖZEK, Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mustafa SAYAR ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Carullah SÜER ve Bilgisayar Programcılığı ile Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümlerinden okulumuzu yeni kazanan 44 öğrenci katılmıştır.

Öğrenciler gezi sonrası olumlu geri bildirimlerde bulunarak Bolvadin’in tarihi bir dokuya sahip olduğunu, horan parkının üniversite öğrencileri için hoş vakit geçirme ve iyi bir piknik alanı olduğunu belirterek şehir turundan etkilendiklerini ifade etmişlerdir.

 

Horan Parkı Horan Parkı Tarihi Kırkgöz Köprüsü Tarihi Kırkgöz Köprüsü Tarihi Kırkgöz Köprüsü Şehir Müzesi Şehir Müzesi

 

10 Ekim 2019, Perşembe 593 kez görüntülendi