Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksekokulunda  düzenlenen “İletişim Ustalığı Zirvesi” Kırkgöz Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

İki gün süresince devam eden programda; Pınar Yaşar Deneyimsel Tasarım Öğretisi, Sena Boz İletişim Nedir Ne Değildir? Ve beklenti nedir, Büşranur Uzun İletişim çeşitleri nelerdir, Üç boyutlu iletişim nedir, Özlem Devecioğlu Temsil sistemleri, Ebrar Ertürk Beyin lobları, Esra İnan Gızzıt, Fatmanur Doğan Genel İletişim stratejileri, Sunay Akkaya Bedel, Elif Kaymak Sahne sunum becerileri hakkında sunumlar gerçekleştirmiştir.  Gerçekleştirilen oturumlarda insan hayatında iletişimin önemi hakkında açıklayıcı bilgiler verilmiştir. Toplumu oluşturan kişiler arasındaki iletişimin gittikçe zorlaştığı günümüz şartlarında daha kaliteli, daha anlaşılır ilişkiler için iletişimin vazgeçilmez bir faktör olduğu işaret edilmiştir. Eğitmenlerle birlikte katılımcıların da düşüncelerini ve tecrübelerini paylaştığı seminerde, faydalı paylaşımlar yaşanmıştır.

Eğitmenler program süresince katılımcılara iş, okul, özel hayatlarında kişinin daha iyi iletişim becerilerine sahip olması sayesinde, kendisini ve diğer insanları daha iyi tanımasıyla, karşılaştığı problemlerin gerçek nedenlerini anlayıp, gerçekçi çözümler üretebileceğini,  güçlü, mutlu, başarılı olabilecekleri hakkında önemli tavsiyelerde bulunmuşlardır.

Davetli konuşmacılar; sonuç olarak değişimin çok hızlı yaşandığı günümüz şartlarında kişilerin bu değişime ayak uydurarak gerçekleştirecekleri iletişim sayesinde yaşam kalitesini artırabileceği tespitinde bulunmuşlardır.

 

10 Ekim 2019, Perşembe 308 kez görüntülendi