Afyon Kocatepe Üniversitesinin uluslararası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. “Wireless UP!” isimli projenin final toplantısı 10-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Nünberg şehrinde yapıldı. Yaklaşık 2 yıldır devam eden projenin diğer ortakları; Almanya, Hırvatistan, Slovenya ve Çek Cumhuriyeti olmak üzere toplamda 5 ülkeden 6 partner bulunmaktaydı.

Almanya’daki final toplantısına, Proje Koordinatörü Prof.Dr. Cantürk KAYAHAN, Proje Koordinatör Yardımcısı Araş.Gör. Fatih BIYIKLI, Bolvadin MYO Müdürü Prof.Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerinden Şeref İLARSLAN, Eren KIVIRCIK ve Mehmet AKALAN katıldılar. Proje Koordinatörü Prof.Dr. Cantürk KAYAHAN yaptığı açıklamada “Uluslararası faaliyetlerin üniversitelerin rekabet düzeylerine önemli düzeyde katkı yaptığını belirterek; ilave olarak da gerek akademik personelin gerekse öğrencilerin kişisel gelişimleri açısından önemli olduğunun altını çizdi. Proje ekibi olarak 2 yıldır uyum içinde hareket ettiklerini, ülke ziyaretleri, proje doküman hazırlıkları ve uygulamaları yanında belli aralıklarla Online Skype toplantıları üzerinden birlikte iletişimi sağladıklarını açıkladı. Mesleki eğitimin her geçen gün daha önemli hale geldiğini açıklayan Prof.Dr. Kayahan, mesleki eğitim öğrencilerinin yeni döneme daha hazır hale geleceklerini ve gelecek kariyer planlamalarını da bu doğrultuda şekillendireceklerini vurguladı. ”

Bolvadin MYO Müdürü İbrahim Hakkı CİĞERCİ ise yaptığı değerlendirmede “kurum olarak böyle bir projenin parçası olmaktan dolayı onur duyduklarını, proje ekibine de çalışmaları için teşekkür ettiklerini ve ilerleyen yıllarda yeni projelerde de bulunmak istediklerini belirtti.”

 

 

11 Ekim 2019, Cuma 186 kez görüntülendi