Yüksekokulumuz Yücel ÇAKMAKLI Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda Ceylan Emet İlkokulu 1. Sınıf ve Anasınıfı öğrencilerinden oluşan küçük ziyaretçilerimiz Anasınıfı Öğretmen’i Gülnur SAYAR ve Sınıf Öğretmeni Sümeyra KOCABIYIK gözetiminde Kırkgöz kampüsümüzü gezerek çocuklara yönelik bir animasyon sinema filmini izleyerek hoş bir vakit geçirmişlerdir.

Bu etkinlik ilk olması nedeniyle hem üniversite camiasını hem de katılımcı Ceylan Emet İlkokulu öğrencilerini heyecanlandırmıştır. Bolvadin Meslek Yüksekokulu sosyal ve kültürel imkânlarının tüm Milli Eğitim camiasına ve öğrenci kardeşlerimize hizmete hazır olduğu konusu Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ tarafından ifade edilmiştir.

Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunar minik öğrenci kardeşlerimize başarılar dileriz.

24 Ekim 2019, Perşembe 508 kez görüntülendi