Afyon Kocatepe Üniversite’si Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi içindeki Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İşyerindeki Eğitim, Uygulama ve Stajlarına İlişkin Esas ve Usuller Hakkındaki Yönetmelik uyarınca, Okulumuzun Büro Yönetimi ve Sekreterlik Hizmetleri Bölümü, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 1. Sınıfında kayıtlı bulunan 27 öğrenci ile, 28 Kasım 2019 Perşembe günü “Organize Sanayi Bölgesi 3.Cadde No:39 03030 AFYONKARAHİSAR” adresinde bulunan, “Tempo Çağrı Merkezi ve İş Süreçleri Dış Kaynak Hizmetleri Ticaret A.Ş” ne Çağrı Hizmetleri Yönetimi I Dersi kapsamında Sektör incelemesi yapmak üzere teknik bir gezi düzenlenmiştir.

Teknik gezi programına, Okul Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı ÇİGERCİ Okulumuz Büro Yönetimi Ve Sekreterlik Hizmetleri Bölümü Çağrı Merkezi Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Grv. Carullah SÜER ve Tempo Çağrı Merkezi ve İş Süreçleri Dış Kaynak Hizmetleri Ticaret A.Ş ‘ni temsilen Operasyon ve Müşteri İlişkileri Müdürü Serdar ÖZBIDIK, İnsan Kaynakları Müdürü Ceyhan KESER, Süpervizör Bora ÖZTÜRK, Eğitim ve Operasyonel Kalite Sorumlusu Leyla KAYAOĞLU ve diğer görevli personel katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Toplantı salonunda Çağrı Merkezlerinin Dünya ve Türkiye deki gelişmeler ve Tempo Çağrı Merkezinin tanıtım sunumu gerçekleştirilmiştir. Daha sonra operasyon merkezine geçilerek birimler ayrıntılı biçimde gezilerek bilgiler alınmıştır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Tempo Çağrı Merkezi ve İş Süreçleri Dış Kaynak Hizmetleri Ticaret A.Ş arasındaki ortak bilimsel çalışmalar ile eğitim-öğretim ve kültürel işbirliği protokol taslağı üzerinde çalışılmış ve taslak metin hazırlanarak tarafların bağlı oldukları kurullara sunulmasına, Afyon Kocatepe Üniversite’si Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi içindeki Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin İşyerindeki Eğitim, Uygulama ve Stajlarına İlişkin Esas ve Usuller Hakkındaki Yönetmelik uyarınca, programa kayıtlı öğrencilerin bahar yarıyıl sonunda zorunlu mesleki stajları Tempo Tic. A.Ş ‘de yaptırılması, staj sonrası istihdamlarının sağlanmasına, karar verilmiştir.

Bahar döneminde de ortak bilgilendirme toplantılarının, teknik gezilerin, karşılıklı devamının yararlı olacağına, sektörel gelişme değişimlerin yakından takip edilmesinin yararlı olacağına, bahar döneminde okulun bütün programlarına kayıtlı öğrencileri kapsayacak şekilde kariyer günleri programı organize edilmesinin yarar olacağı kararlaştırılmıştır.

28 Kasım 2019, Perşembe 406 kez görüntülendi