AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ ve AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DERS KAYIT İŞLEMLERİ YÖNERGESİ ‘nin

Aşağıdaki maddeleri gereğince 2019-2020 Bahar Yarıyılı mazeretli kayıt yenilemelerinin son tarihi 13 Mart 2020’dir.

Bu tarihten sonra mazeretli kayıt yenilemesi yapılmayacaktır.

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

Kayıt yenileme
MADDE 8-(2)
BYK kararı ile mazereti geçerli görülen öğrencilerin kayıt yenilemesi geç olarak ta yapılabilir; ancak mazeretli olduğu sürelerde öğrenci derslerden devamsız sayılır. Bu Yönetmeliğin 12 nci maddesinde belirtilen sınırları aşan mazeret durumunda öğrencinin kayıt yenilemesi yapılmaz.

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DERS KAYIT İŞLEMLERİ YÖNERGESİ

Ders kayıt ve kayıt yenilemeye ilişkin usul ve esaslar
MADDE 6
(7) Ders kayıt ve kayıt yenileme ile ekle-sil sürelerinde mazeretleri nedeniyle ders kayıtlarını yapamayan öğrenciler, Sınav Yönetmeliğinin 12. maddesinde belirtilen devam zorunluluğu süresi içerisinde mazeretlerini gösterir belge ve kayıt olmak istediği dersleri belirten bir dilekçe ile birimlerine başvurular. BYK’nun mazeretlerini kabul etmesi kaydı ile, öğrencilerin derslere kayıtları BYK kararı ile birim öğrenci işleri tarafından yapılır.
(8) Sınav Yönetmeliğinin 12. maddesinde belirtilen devam zorunluluğu süresi dışında mazeretleri nedeniyle ders kayıt talebinde bulunan öğrencilerin, BYK’nun mazeretlerini kabul etmesi kaydı ile sadece devam şartını sağlamış olduğu derslere kayıtları BYK kararı ile birim öğrenci işleri tarafından yapılır.
26 Şubat 2020, Çarşamba 271 kez görüntülendi