Bolvadinli Yardımsever Eğitimci-Hukukçu Bol-Dav Kurucu Başkanı Hasan İNCEER’ in okulumuza yapmış bağış vasıtasıyla Rahmetli Muhterem Eşi Binnaz İNCEER ve Hasan İNCEER’ in adını taşıyan Çağrı Merkezi Laboratuvarı’nın açılışını yaptık.
Açılışa başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ olmak üzere Bolvadin Kaymakamı Taner BOLAT, Bol-Dav Yönetim Kurulu Başkanı Hasan DOĞRUYOL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayp ÖZDEMİR,  Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Cemil DEMİR, İlçemiz Protokolü, Akademisyenlerimiz, İdari Personelimiz ve Öğrencilerimiz katılmıştır.
Türkiye’ de tek olma özelliğine sahip Çağrı Merkezi Laboratuvarının açılmasına vesile olan Yardımsever Eğitimci-Hukukçu Bol-Dav Kurucu Başkanı Hasan İNCEER’ e ve Bol-Dav Yönetim Kurulu Başkanı Hasan DOĞRUYOL ve diğer vakıf üyelerine teşekkür ederiz.
16 Kasım 2021, Salı 167 kez görüntülendi