2022’NİN İLK KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ BOLVADİN MYO’DA GERÇEKLEŞTİ
Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksekokulu ve Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliği ile 2022 yılının ilk “Kariyer Günü Etkinliği” Bolvadin Meslek Yüksekokulu Kırkgöz Kampüsünde düzenlendi.
Etkinlik kapsamında Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine Afyonkarahisar Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü İş Kulübü eğitmeni İş ve Meslek Danışmanı Deniz ARIK Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, İş Arama Kanalları hakkında bilgi verirken İş ve Meslek Danışmanı Cansu DOĞAN Etkili İletişim ve İş Görüşmesinde Kendimi Nasıl Tanıtmalıyım konusunda öğrencilere eğitim verdi.
Bankacılık Sigortacılık Programı öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan etkinlik, Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Öğretim elemanları Hasan Basri İPEK, Murat GÜR ve Doğan ÖZTÜRK’ün katılımıyla gerçekleşti.
Program, Yüksekokul Sekreteri Mustafa BABALIK’ın Afyonkarahisar Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Ahmet KARAKAYA’ya teşekkür plaketini takdim etmesiyle sonlandı.

09 Ocak 2022, Pazar 314 kez görüntülendi