Ramazan ayı öncesi Kırkgöz Kampüsünde Bolvadin Belediyesi, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Bolvadin Meslek Yüksek Okulu, ilçe müftülüğü ve Bolvadin kadın kültür evi işbirliği ile ‘’Hoş Geldin Ramazan Etkinliği’’ düzenlendi.

Etkinliğe Ak Parti Bolvadin ilçe başkanı Av. Hasan TOPÇU, Bolvadin ilçe müftüsü İbrahim KACAROĞLU, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa FİŞNE, Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ ,Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Bıyıklı, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakülte Sekreteri Adnan NOKAY, Bolvadin Meslek Yüksekokulu Sekreteri Mustafa BABALIK, akademik ve idari personel, öğrenciler ve misafirler katıldı.

Yoğun ilgi gören etkinlik kapsamında personele, öğrencilere ve misafirlere pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

01 Nisan 2022, Cuma 273 kez görüntülendi