Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu tarafından 30.yıl etkinlikleri kapsamında “Mezunlarımızla Buluş Günü” etkinliği düzenlendi.

Programda Bolvadin Meslek Yüksekokulu eski mezunlarından İnşaat Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Şermin EKER , Dr.Halil İbrahim ÖZSOY Bolvadin Devlet Hastanesi Eğitim ve Staj  Birim Sorumlusu Fehmi BAYTAROĞLU katılımcılarla buluşarak kariyer yolculuklarını ve tecrübelerini paylaştılar.

Katılımın yoğun olduğu programa Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program açılış konuşmasında Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ “ Geçmişten aldığı güç ve gelişim performansıyla okulumuz 45.dönem mezunlarını vermeye hazırlanmaktadır. Yüksekokulumuz mezun ettiği binlerce öğrenci ile yıllardır başarılı bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Öğrencilerimizin kariyerlerine yöne vermek adına her türlü sosyal, akademik ve teknik faaliyetler ile yolumuza devam etmekteyiz. Bu bağlamda bugün sizlerle okulumuzun eski mezunlarından iki önemli değeri olan Şermin EKER ve Fehmi BAYTAROĞLU ile buluşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Programın siz değerli öğrencilerimiz için faydalı olacağına inanıyorum ” diye konuştu.

Panel şeklinde devam eden etkinlikte iki katılımcı da okul yıllarında yaşadıklarını, Bolvadin Meslek Yüksekokulu’nun hayatlarına sağladığı katkıları anlatarak anılarını ve tecrübelerini paylaştılar. Öğrencilere tavsiyelerini de ileten panelistler bulundukları zamanların kıymetini bilmelerinin önemli olduğunu ve hayatta başarı için durmadan çalışmak gerektiğini bu bağlamda da Bolvadin Meslek Yüksekokulunun onlar için iyi bir fırsat olduğunu dile getirdiler.

Etkinlik Panelistlere plaket takdiminden sonra sona erdi.

11 Kasım 2022, Cuma 129 kez görüntülendi