Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bolvadin Meslek Yüksekokulunda “İş Görüşmelerinde 10 Kusurlu Hareket” konulu konferans yoğun bir katılımla gerçekleşti. Konferansta Öğr. Gör. Mehmet Akif Çakırer ve Öğr. Gör. Mehmet Mecek iş görüşmelerinde sıkça yapılan 10 kusurlu davranışlarla ilgili sunum yaptılar. Öğretim görevlisi Mehmet Akif Çakırer iş görüşmelerinin çok önemli olduğunu fakat bazı basit yapılan yanlışların önüne geçmek gerektiğini vurguladı. Çakırer ayrıca iş görüşmelerinde yapılan hataları şu şekilde altını çizdi: “Başvuru yapılan işletmeyi ve sektörü tanımamak, kişinin kendini tanıyamaması ve kendini ifade edememesi, başvuru ve görüşme için hazırlıklı olmama, etkin bir sosyal medya stratejisine sahip olmamak ve tanıdık ve referansın önemini anlayamamak en sık yapılan hatalardandır.” Öğretim Görevlisi Mehmet Mecek ise: Özgeçmişleri özenli hazırlamanın, etkili beden dilini kullanmanın, iyi dinleyici olmanın ve iyi görünümün önemini vurguladı. Konferans soru cevap kısmıyla sona erdi.

29 Kasım 2022, Salı 80 kez görüntülendi