Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksekokulu ve Afyon İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile Bolvadin MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencilerine günlük hayatta karşılaşabilecekleri temel ilk yardım sorunları ile daha bilinçli bir şekilde başa çıkabilmeleri için ‘uygulamalı temel ilk yardım eğitimi’ verildi.

Eğitim programına Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı bölüm başkanı Öğr. Gör. Ersan KULA, Afyon İl Sağlık Müdürlüğü Acil Tıp Teknisyenleri Şükrü Kaan ÇANKAYA ve Bülent TURAL ile program öğrencileri katıldı.

Eğitim sonunda yapılan sınavda tüm öğrenciler başarılı bir şekilde geçerek Sağlık Bakanlığı onaylı temel ilk yardım sertifikası ve temel ilk yardımcı kimliği sahibi olmaya hak kazandılar.

05 Ocak 2023, Perşembe 87 kez görüntülendi