Bolvadin Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Bolvadin Kırkgöz Kampüsü Naime-Abdullah Göker Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Yüksekokulumuzun 2023 dönem mezunları kep attı.

Mezuniyet Törenine Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne, Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Sökmen, Bolvadin Ticaret Borsası YK Başkanı Abdülkadir Boyar ile birlikte Akademik Personel, İdari Personel, Kıymetli Öğrencilerimiz ve Aileler katıldı.

Dönem birincisi Ahmet Selçuk Yalçınöz’ün ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci’nin konuşmaları ile başlayan tören, dereceye giren öğrencilerimize ödül takdimi ile devam etti.

Törene katılan tüm öğrencilerimize temsili diplomalarının verilmesinin ardından Halk oyunları gösterisi yapıldı.

Bolvadin Meslek Yüksekokulu mezun öğrencilerinin kep atmasıyla tören sona erdi.

16 Haziran 2023, Cuma 416 kez görüntülendi