Birim Danışma Kurulu Toplantısı 02 Kasım 2023 Perşembe günü A Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci Başkanlığında, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. İsmail Hocaoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Fuat Öz, Yüksekokul Sekreteri Mustafa Babalık, Dış Paydaşlarımız, Murat TABAK, Kadir AVCI, Mustafa CİĞERCİ, Sevda AVCI, A.Ferit TAKTAK, İsmail ÖZDİLEK’ in katılımıyla gerçekleştirildi.

Aşağıda belirtilen konu başlıkları üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Dış paydaşlarımız toplantının çok verimli geçtiği konusunda görüşlerini bildirdiler.

Birim Danışma Kurulunda Görüşülen Konu Başlıkları:

• Birim danışma kurulu üyelerinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirme
  • Üniversitemizin akreditasyon çalışmasını tüm birimlere yayması ve kazanımları hakkında bilgilendirme
  • Okulumuzun son durumu hakkında sayısal verilerin incelenmesi
  • Birim danışma kurulu ile yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişi (Bölümlerin özel sektörle daha çok iletişim içinde olması, kardeş şirket-kardeş bölüm projelerinin geliştirilmesi vb..)
  • Şehir okul kaynaşması için yeni sosyal etkinlik projeleri ve bilimsel aktivitelerin yapılması
  • Kaynaşmanın kurumlara yayılması gibi konular görüşülmüştür.

02 Kasım 2023, Perşembe 73 kez görüntülendi