AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksekokulu ve Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)  iş birliği ile Bolvadin MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencilerine afetlerle mücadelede temel bilgiler, afet bilinci, yaşam çevresindeki riskler ve risklerin azaltılması, zorunlu deprem sigortası, afetlerin ilk 72 saati için hazırlık, aile afet planı, afetler öncesi, sırası ve sonrasında uygulanması gereken doğru davranış şekilleri, basit arama ve kurtarma gibi konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Eğitim programına Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Eğitim Şube Müdürü Uğur ÇETİNKAYA, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı bölüm başkanı Öğr. Gör. Ersan KULA ile program öğrencileri katıldı.

Eğitim öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.

09 Kasım 2023, Perşembe 177 kez görüntülendi