Bolvadin Meslek Yüksekokulunda Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2023 yılı Değerlendirme Programı çerçevesinde 28 Kasım 2023 tarihinde ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirildi.

Değerlendirme ziyareti Programı kapsamında; Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen Prof. Dr. İlyas GÖKHAN, Prof. Dr. Hüseyin Güçlü YAVUZCAN, Prof. Dr. Songül DUMAN ve Doç. Dr. Ümmühan AVCI’ dan oluşan Değerlendirme Takımı, yüksekokulumuzdaki kalite güvencesi sisteminin işleyişi ve yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ, Müdür yardımcılarımız Doç. Dr. İsmail HOCAOĞLU ve Dr. Öğretim Üyesi Fuat ÖZ, akademik personel ve öğrencilerle ayrı ayrı bir araya gelerek görüşmeler gerçekleştirildi.

Görüşmelerin ardından ziyaretini tamamlayan değerlendirme takımı üyeleri yüksekokul yöneticileri ve akademik personeline yapılan kalite yönetimi çalışmaları, özverili süreç takibi ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini belirttiler.

30 Kasım 2023, Perşembe 118 kez görüntülendi