Bolvadin Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğunun organize ettiği “Bolvadin Meslek Yüksekokulu Şehitlerini Anıyor” isimli etkinliğimiz, 28.03.2024 günü saat 21.30’da teravih namazı çıkışı, Bolvadin İlçe Merkezi Çarşı Camii önünde gerçekleştirildi.

Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ, topluluk danışmanı Öğr. Gör. Barış KOÇ ve okul yönetimi ile öğrenci topluluğu üyesi öğrencilerimizin hazır bulunduğu etkinlikte; ilçe meydanında bulunan yaklaşık 500 vatandaşımıza tatlı ikramında bulunularak, kadim kentimizin çok şey borçlu olduğu şehitlerimiz bu vesile ile rahmet ve minnetle anıldı.

İlçe halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bolvadin Temsilcisi Şehit Babası Mustafa KOCATÜRK’ ün de katıldığı etkinliğimiz şehitlerimize edilen duaların ardından sona erdi

28 Mart 2024, Perşembe 49 kez görüntülendi