Çocuklarımızı Sinemayla Buluşturmaya Devam Ediyoruz

Bolvadin’de eğitim gören ilköğretim öğrencilerini sinema ile buluşturmak ve eğlendirmek amacı ile AKÜ Bolvadin Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğumuzca planlanan “Haydi Çocuklar Sinemaya” etkinliğimizin ikincisini 13.05.2023 Pazartesi günü Kırkgöz Yerleşkemizde bulunan Kültür Merkezinde gerçekleştirdik.

İlçemiz FSM İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencilerinden toplam 30 çocuğumuzun katılımı ile gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren faaliyetimizde; patlamış mısır eşliğinde sinema filmi gösterimi, yüz boyama etkinliği ve birbirinden eğlenceli birçok çocuk oyunu oynamanın yanı sıra minik misafirlerimize çeşitli yiyecek içecek ikramlarında bulunduk.

İlçemizde yaşayan çocuklarımızı sinema ile buluşturarak, kampüsümüzde misafir etmenin mutluluğunu yaşadığımız etkinlik dizimiz; ilçemiz ve köylerindeki okullarımızdaki diğer çocuklarımızı da misafir edebilmek amacı ile planlı bir takvim dahilinde gerçekleştirilmeye devam edilecektir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba 51 kez görüntülendi