Haydi Çocuklar Sinemaya -3 Etkinliği

Bolvadin MYO Öğrenci Topluluğumuz tarafından Bolvadin köy okullarımızdaki öğrencilerimizi sinema ile buluşturmak ve bir dizi oyun faaliyetleriyle (yüz boyama, çzigi film karakterleri ile oyunlar vb.) mutlu bir gün geçirmeleri amacıyla için düzenlenen “Haydi Çocuklar Sinemaya” etkinlik dizisinin üçüncüsü, 03.06.2023 Pazartesi günü Kırkgöz Yerleşkemizde bulunan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında; ilçemiz Özburun Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinden toplam (67) misafir öğrencinin katılımı ile sinema filmi gösteriminin yanı sıra topluluk üyesi öğrencilerimiz tarafından minik misafirlerimize, yüz boyama ve çeşitli çocuk oyunlarının oynattırılmasının yanı sıra minik misafirlerimize çeşitli kitaplar hediye edildi. İlçemizde yaşayan çocuklarımızı sinema ile buluşturarak, kampüsümüzde misafir etmenin mutluluğunu yaşadık.

Kadim kentimizin, kadim kültürünü minik mirasçılarına bir nebze olsun aktarmaya çalıştık. Çocuklar güldü, biz mutlu olduk.

03 Haziran 2024, Pazartesi 4 kez görüntülendi