Üniversitemiz Bolvadin MYO Bankacılık ve Sigortacılık Programı 2017 yılı mezunlarından Şekerbank İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Merve SARIGÖZ ve Halk Bankası Operasyon Asistanı Şerife OYSAL, 2018 yılı mezunlarından Uzun Sigorta Acentesi sahibi Mesut UZUN ve 2020 yılı mezunlarından Gümüş Sigorta Acentesi Teknik Personeli Mustafa OLURER Öğr. Gör. Doğan ÖZTÜRK’ün moderatörlüğünde gerçekleşen “Mezun Öğrenci Buluşması” programında öğrencilerimizle bir araya geldi. Etkinlikte mezun öğrencilerimiz okulumuzdan aldıkları eğitimin iş hayatına olan yansıması, DGS, Bankacılık ve Sigortacılık sektörünün yeni mezun adaylardan beklentisi, başvuru ve işe alım, sektörel yetkinlik ve gelişim süreçleri hakkında yaşadıkları tecrübeleri paylaştı. Öğretim Görevlisi Murat GÜR’ün eşlik ettiği program öğrencilerimizin sorularının cevaplanması ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

05 Haziran 2024, Çarşamba 49 kez görüntülendi