2022-2023 Bahar Döneminde Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sisteminden Kaynaklı ya da Sağlık nedeniyle sınavlara katılamayan öğrencilerimizin ara sınavlarının yenilenmesine ilişkin alınan Üniversitemiz Yönetim Kurulu Kararı şartlarına uygun olarak mazeret sınavı başvurularını en geç 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü mesai saati (17:30) bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.

Mazeret Sınavları 22-26 Mayıs 2023 tarihlerinde öğretim elemanının uygun gördüğü ilgili dersin forum saatinde yapılacaktır.

  1. Bireysel düzeyde yaşanan teknik aksaklıklar vb. sebebiyle mazeret sınav hakkı tanınmayacaktır.
  2. Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sisteminden (UES) veya sınavın tanımlanmasından kaynaklı olarak sınava giremeyen, sınavını tamamlayamayan veya sınavda sorun yaşayan öğrencilerimiz Sistem Kaynaklı Mazeret Dilekçesini doldurarak sistemsel hatayı kanıtlayıcı Ekran Görüntülerini de dilekçeye ekleyip En geç 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü mesai saati (17:30) bitimine kadar elden öğrenci işleri birimine teslim etmeleri veya bolvadinmyo@aku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.
  3. Sağlık sorunları sebebiyle vize sınavına katılamayan ve mazeret sınav hakkı talep edecek öğrencilerimizin Sağlık Nedeniyle Mazeret Sınavı Dilekçesini doldurup Sağlık Raporlarını dilekçeye ekleyerek En geç 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü mesai saati (17:30) bitimine kadar elden öğrenci işleri birimine teslim teslim etmeleri veya bolvadinmyo@aku.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.
  4. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  5. Öğrencilerin mazeretleri için birim yönetim kurulu kararı ile mazeret sınav hakkı tanınabilecektir.

Sistem Kaynaklı Mazeret Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Sağlık Nedeniyle Mazeret Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

 

Önemli Not: Daha önce bu nedenlerden dolayı dilekçe veren veya e-posta adresi üzerinden ekran çıktısı gönderen öğrencilerimizin de, yeniden başvuru dilekçesi ile birlikte sınava katılamadığını belgelendiren çıktıları da göndermeleri gerekmektedir.

12 Mayıs 2023, Cuma 1072 kez görüntülendi