Mezun öğrencilerimizi ziyaret kapsamında Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Hakkı CİĞERCİ ve Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fuat ÖZ, Marble City Maden San Tic. Ltd. Şirketi Sahibi Serkan SARIÇİÇEK’e ziyarette bulundular.

Güzel bir sohbet ortamında ihracat sektöründe büyük başarılar elde ederek ihracatın yıldız ödülünü alan Serkan beyden sektör sorunları, nitelikli personel ihtiyacı ve ülkemizin dış ticaretindeki başarıları hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Ziyaret sonunda Serkan SARIÇİÇEK için mezunlar toplantısı anısına düzenlenen plaket takdim edilmiş Serkan bey Bolvadin MYO için yapılacak çalışmalarda destekte bulunma sözünü vermiştir. Bu ziyarette bize gösterdiği misafirperverlik için kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

10 Haziran 2023, Cumartesi 139 kez görüntülendi