Meslek Yüksekokulumuz, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümünün geleneksel olarak düzenlenen “Biz Büyük Bir Aileyiz” buluşmasının ikincisi, bölümde öğrenim gören 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizin ve bölümde görev yapan akademisyenlerimizin katılımı ile İlçemiz Horan Parkta 02.10.2024 Çarşamba günü saat 16.00 sırlarında gerçekleştirilmiştir. Okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize ilçemiz, okulumuz ve bölüm ile ilgili faydalanabilecekleri önemli bilgiler verilen buluşmada, ikinci sınıf öğrencilerimizle tanışmaları ve kaynaşmaları sağlanarak, oryantasyon süreçlerine önemli katkılar sağlanmıştır. Yaklaşık bir buçuk saat süren faaliyetimiz hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona ermiştir.

02 Ekim 2024, Çarşamba 23 kez görüntülendi